Datum, ura in televizijski kanal za ogled ali prenos v živo Svetovno prvenstvo v odbojki za moške FIVB ZDA 2022 v ZDA

FIVB svetovno prvenstvo v odbojki za moške

Brazilija se bo na tekmi skupinskega dela svetovnega prvenstva v odbojki FIVB za moške 2022 pomerila s Katarjem. Tukaj lahko najdete vse informacije o tej igri, na primer kdaj, kje, kako gledati ali pretakati to igro v živo v ZDA.

Ricardo Lucarelli Sosa iz Brazilije
© Toru Hanai/Getty ImagesRicardo Lucarelli Sosa iz Brazilije

Vodilni v skupini B, BrazilijaIgraj proti Katar Katera bo zadnja tekma Svetovno prvenstvo FIVB v odbojki za moške 2022 Skupinska faza. Tukaj poiščite vse informacije, ki jih želite vedeti o tej igri, vključno z datumom, uro in televizijskim kanalom za ogled ali pretakanje te igre v živo v ZDA.

Skupinski del je končan BrazilijaEni glavnih favoritov za zmago v svojem bazenu in napredovanje v naslednji krog bodo skušali zaključiti sodelovanje v skupinskem delu z novo zmago. Kuba in Japonska. Možnost za to imajo proti doslej najšibkejšemu tekmecu v skupini.

Katar Vemo, da so jih že odstranili. Njuna dva huda poraza otežujeta vstop na tretje mesto Bazen b, kar bi jim omogočilo sanjati o napredovanju v naslednji krog. Večinoma je vmes Japonska in Kuba Tretje mesto bo, čeprav tretje mesto nikakor ni zagotovljeno. Tudi Katarci bodo skušali dobro zaključiti.

Brazilija proti Katarju: Datum

Brazilija in Katar Ta torek, 30. avgusta 2022 ob 10.00 (ET) v Ljubljani v Sloveniji se bosta pomerila v drugi tekmi skupinskega dela. Svetovno prvenstvo FIVB v odbojki za moške 2022.

Brazilija proti Katarju: čas držav v Ameriki

ET: 10:00 dopoldan
CT: 9.00 zjutraj
MT: 8:00 dopoldne
PT: 7:00 zjutraj

Brazilija proti Katarju: TV kanal za gledanje ali pretakanje v živo v ZDA

To je Svetovno prvenstvo FIVB v odbojki za moške 2022 Igra na skupinski ravni med Brazilija in Katar Na voljo za gledanje v Združenih državah Amerike: Volleyball TV, platforma FIVB za pretakanje.

READ  Tadej Bokakar je zmagal na 2. zaporedni dirki Tour de France

Marko Andrej

“Zombi fanatik. Nagrajeni ljubitelj potovanj. Navdušen glasbeni kreten. Spletni strokovnjak za internet. "

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Read also x