Datum, ura in televizijski kanal za ogled ali prenos v živo svetovnega prvenstva v odbojki za moške FIVB ZDA 2022

Svetovno prvenstvo v odbojki

V četrtfinalu svetovnega prvenstva v odbojki FIVB za moške 2022 se bo Italija v Ljubljani v Sloveniji pomerila s Francijo. Tukaj lahko najdete vse informacije o tej igri, na primer kdaj, kje, kako gledati ali pretakati to igro v živo v ZDA.

Nogometaši francoske ekipe stojijo skupaj ob svoji državni himni
© Toru Hanai/Getty ImagesNogometaši francoske ekipe stojijo skupaj ob svoji državni himni

Ena najzanimivejših tekem tega četrtfinala Svetovno prvenstvo FIVB v odbojki za moške 2022, Italija in Francija Pomerila se bosta v Ljubljani v Sloveniji. Tukaj lahko najdete vse informacije, ki vas zanimajo o tej igri, datumu, uri in televizijskem kanalu za ogled ali prenos v živo.

Nedvomno bo to eden najbolj fascinantnih četrtfinalov Svetovno prvenstvo FIVB v odbojki za moške 2022. Na eni strani bo Italija, ki še naprej napreduje v konkurenci. Svojo skupino so osvojili zelo udobno, nič manj kot 3-0 v vseh treh tekmah, nato pa jih čaka težka tekma. KubaZmaga s 3:1 v osmini finala.

Na drugi strani je zelo uspešna ekipa zadnjih let. Francija je osvojila prvenstvo Olimpijske igre 2021 v Tokiu In Liga narodov 2022. V skupinskem delu so dobili vse 3 tekme, od tega dve s 3-0 in eno s 3-2 SlovenijaEnak rezultat sta dosegla Japonska V 16. krogu.

Italija proti Franciji: Datum

Italija in Francija Pomerila se bosta v Ljubljani v Sloveniji Sreda, 7. september 2022 ob 11.30 (ET) Za krog 16 Svetovno prvenstvo FIVB v odbojki za moške 2022.

Italija proti Franciji: čas držav v Ameriki

ET: 11:30 zjutraj
CT: 10:30 zjutraj
MT: 9:30 zjutraj
PT: 8:30 zjutraj

Italija proti Franciji: TV kanal za gledanje ali pretakanje v živo v ZDA

To je Svetovno prvenstvo FIVB v odbojki za moške 2022 Četrtfinalna tekma med Italija in Francija Na voljo za gledanje v Združenih državah Amerike: Volleyball TV, platforma FIVB za pretakanje.

READ  Srbija vs. Prenos Slovenije v živo: Glejte UEFA Ligo narodov na spletu - Kako gledati in prenašati igre Major League & College Games

Marko Andrej

“Zombi fanatik. Nagrajeni ljubitelj potovanj. Navdušen glasbeni kreten. Spletni strokovnjak za internet. "

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Read also x