Datum, ura in televizijski kanal za ogled ali prenos v živo svetovnega prvenstva v odbojki za moške FIVB ZDA 2022

FIVB svetovno prvenstvo v odbojki za moške

Italija se bo v polfinalu svetovnega prvenstva v odbojki FIVB za moške 2022 pomerila s Slovenijo. Tukaj lahko najdete vse informacije o tej igri, na primer kdaj, kje, kako gledati ali pretakati to igro v živo v ZDA.

Riccardo Sperdoli iz italijanske ekipe se druži s soigralci
© Toru Hanai/Getty ImagesRiccardo Sperdoli iz italijanske ekipe se druži s soigralci

To je drugi polfinale Svetovno prvenstvo FIVB v odbojki za moške 2022 biti med ItalijaEden najboljših na tekmovanju in Slovenija. Tukaj lahko najdete vse informacije, ki vas zanimajo o tej igri, vključno z datumom, uro in televizijskim kanalom za ogled ali prenos v živo.

Italija je pri tem poskrbela za veliko presenečenje Svetovno prvenstvo FIVB v odbojki za moške 2022 Ko zadenejo Francija, nekdanji olimpijski prvak in prvak lige narodov, v četrtfinalu. Čeprav so Italijani med najboljšimi, ni nesmiselno misliti na zmago, so Francozi favoriti za preboj v finale. zdaj D. GiorgiWinova ekipa bo iskala finale.

Njihovi tekmeci bodo eden najboljših izrazov tega turnirja. Čeprav je znano, da imajo dobro ekipo, si marsikdo tega ne upa Slovenija bodo v polfinalu. A zdaj, ko so le korak stran od finala, očitno ne želijo izpustiti, čeprav morajo premagati močnega tekmeca.

Italija proti Sloveniji: Datum

Italija bo igral proti Slovenija Danes v Katovicah na Poljskem10. september 2022 ob 15.00 (ET) do polfinala Svetovno prvenstvo FIVB v odbojki za moške 2022.

Italija proti Sloveniji: čas držav v Ameriki

ET: 15:00
CT: 14:00
MT: 13:00
PT: 12.00 ura

Italija proti Sloveniji: TV kanal za gledanje ali pretakanje v živo v ZDA

To je Svetovno prvenstvo FIVB v odbojki za moške 2022 polfinalna tekma med Italija in Slovenija Na voljo za gledanje v Združenih državah Amerike: Volleyball TV, platforma FIVB za pretakanje.

READ  Slavni Slovenec ponuja 500 evrov

Marko Andrej

“Zombi fanatik. Nagrajeni ljubitelj potovanj. Navdušen glasbeni kreten. Spletni strokovnjak za internet. "

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Read also x