Datum, ura in televizijski kanal za ogled ali prenos v živo svetovnega prvenstva v odbojki za moške FIVB ZDA 2022

FIVB svetovno prvenstvo v odbojki za moške

Italija se bo v polfinalu svetovnega prvenstva v odbojki FIVB za moške 2022 pomerila s Slovenijo. Tukaj lahko najdete vse informacije o tej igri, na primer kdaj, kje, kako gledati ali pretakati to igro v živo v ZDA.

Riccardo Sperdoli iz italijanske ekipe se druži s soigralci
© Toru Hanai/Getty ImagesRiccardo Sperdoli iz italijanske ekipe se druži s soigralci

To je drugi polfinale Svetovno prvenstvo FIVB v odbojki za moške 2022 biti med ItalijaEden najboljših na tekmovanju in Slovenija. Tukaj lahko najdete vse informacije, ki vas zanimajo o tej igri, vključno z datumom, uro in televizijskim kanalom za ogled ali prenos v živo.

Italija je pri tem poskrbela za veliko presenečenje Svetovno prvenstvo FIVB v odbojki za moške 2022 Ko zadenejo Francija, nekdanji olimpijski prvak in prvak lige narodov, v četrtfinalu. Čeprav so Italijani med najboljšimi, ni nesmiselno misliti na zmago, so Francozi favoriti za preboj v finale. zdaj D. GiorgiWinova ekipa bo iskala finale.

Njihovi tekmeci bodo eden najboljših izrazov tega turnirja. Čeprav je znano, da imajo dobro ekipo, si marsikdo tega ne upa Slovenija bodo v polfinalu. A zdaj, ko so le korak stran od finala, očitno ne želijo izpustiti, čeprav morajo premagati močnega tekmeca.

Italija proti Sloveniji: Datum

Italija bo igral proti Slovenija Danes v Katovicah na Poljskem10. september 2022 ob 15.00 (ET) do polfinala Svetovno prvenstvo FIVB v odbojki za moške 2022.

Italija proti Sloveniji: čas držav v Ameriki

ET: 15:00
CT: 14:00
MT: 13:00
PT: 12.00 ura

Italija proti Sloveniji: TV kanal za gledanje ali pretakanje v živo v ZDA

To je Svetovno prvenstvo FIVB v odbojki za moške 2022 polfinalna tekma med Italija in Slovenija Na voljo za gledanje v Združenih državah Amerike: Volleyball TV, platforma FIVB za pretakanje.

READ  Slovenski nacionalni žetoni NFT, ki bodo predstavljeni na Crypto Expo Dubai, so namenjeni promociji turizma

Marko Andrej

“Zombi fanatik. Nagrajeni ljubitelj potovanj. Navdušen glasbeni kreten. Spletni strokovnjak za internet. "

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Read also x