Datum, čas in TV-kanal za ogled ali prenos v živo svetovnega prvenstva v odbojki za moške FIVB ZDA 2022

FIVB svetovno prvenstvo v odbojki za moške

Brazilija se bo v končnici za tretje mesto svetovnega prvenstva v odbojki FIVB za moške 2022 pomerila s Slovenijo. Tukaj lahko najdete vse informacije o tej igri, na primer kdaj, kje, kako gledati ali pretakati to igro v živo v ZDA.

Yoandy Leal Hidalgo iz Brazilije
© Toru Hanai/Getty ImagesYoandy Leal Hidalgo iz Brazilije

Brazilija in Slovenija Pomerili se bodo v končnici za tretje mesto Svetovno prvenstvo FIVB v odbojki za moške 2022In tukaj lahko najdete vse informacije, ki jih želite vedeti o tej igri, kot so datum, ura in televizijski kanal za ogled ali pretakanje v živo.

To je njegova različica iz leta 2022 FIVB svetovno prvenstvo v odbojki za moške Konec je, a najboljše šele prihaja. Veliki finale med Italija in Poljska Igrati je še treba in to je tretja tekma vmes Brazilija in Slovenija. Kar zadeva Evropejce, so proti Italijanom izgubili v precej mirnejši igri, kot je bilo pričakovano za finaliste.

V primeru Brazilija, so imeli napet polfinale, v katerem, čeprav niso bili favoriti, ne bi bilo veliko presenečenje, če bi zmagali. Vendar so Brazilci dali vse od sebe, da bi zmagali s 3:2. Na tej tekmi je bilo odigranih 209 točk, razlika pa je bila 109:100 Poljska. Nedvomno te številke sestavljajo Brazilija Favoriti v tej končnici za tretje mesto.

Brazilija proti Sloveniji: Datum

Brazilija bo igral proti Slovenija Končnica za tretje mesto Danes, 11. septembra 2022 ob 12.00 (ET) v Katovicah na Poljskem Svetovno prvenstvo FIVB v odbojki za moške 2022.

Brazilija proti Sloveniji: čas držav v Ameriki

ET: 12.00 ura
CT: 11:00 zjutraj
MT: 10:00 dopoldan
PT: 9.00 zjutraj

Brazilija proti Sloveniji: TV kanal za gledanje ali pretakanje v živo v ZDA

to Svetovno prvenstvo FIVB v odbojki za moške 2022 Tekma končnice za tretje mesto med Brazilija in Slovenija Na voljo za gledanje v Združenih državah Amerike: Volleyball TV, platforma FIVB za pretakanje.

READ  EU in Združeno kraljestvo ne sprejmeta ribiške kvote po brexitu - Channels TV

Marko Andrej

“Zombi fanatik. Nagrajeni ljubitelj potovanj. Navdušen glasbeni kreten. Spletni strokovnjak za internet. "

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Read also x